Begin december 2018 heeft Provisior de nieuwe major release Illimani uitgebracht. Met deze 8e major release introduceert het Self-service en automation platform een mobile app voor o.a. het resetten van het Windows wachtwoord en het fiatteren van aanvragen voor IT-, HR- en Facility-gerelateerde diensten. Het enthousiasme waarmee de app door bestaande klanten wordt ontvangen, is voor ons bewijs dat Provisior een moderne, toekomstbestendige oplossing voor Identity & Access Management (IAM) en Self-service is. Naast de introductie van de app zijn er diverse nieuwe features en verbeteringen toegevoegd op basis van wensen en feedback van eindgebruikers.

Mobile app voor iOS en Android

Beschikbaar in de app stores van Apple en Google: de Provisior native app. Met de app kunnen medewerkers op een veilige manier zelf hun eigen wachtwoord reset aanvragen en direct beschikbaar krijgen, zonder hulp van de IT Helpdesk. Managers en/of andere fiatteurs kunnen aanvragen goedkeuren met hun mobiel en ontvangen direct een notificatie wanneer er een nieuw te fiatteren verzoek is aangemaakt. Hiermee kan het aanvraagproces in doorlooptijd nog verder gereduceerd worden, wat tijdsbesparing en tevredenheid eindgebruikers verhoogt.

Uitbreiding mogelijkheden formulierenbuilder

De formulierenbuilder, geïntroduceerd in release Hohberghorn, is verder uitgebreid. Zo is het mogelijk om uitklaplijsten te vullen met data uit nagenoeg elk denkbaar bronsysteem, zowel lokaal vanaf het eigen netwerk of online vanuit de Cloud. Tevens zijn er extra typen invoervelden toegevoegd. Dit stelt een organisatie in staat nog krachtigere formulieren aan medewerkers te presenteren voor optimalisatie van bedrijfsprocessen. Elk denkbaar aanvraagformulier kan hiermee eenvoudig digitaal aangeboden worden in één portaal.

Ondersteuning voor Multi-Forest Active Directory omgevingen

Voer het volledige Identity & Access Management uit voor uw medewerkers vanuit één overzichtelijk portaal en leg verantwoordelijkheden neer daar waar ze behoren te liggen. Met een enkele installatie van Provisior wordt het beheer van omgevingen, waarin meerdere Active Directory “Forests” middels “Trusts” met elkaar verbonden zijn, volledig ondersteund. Oftewel ondersteuning voor eenvoudige tot complexe inrichting van de netwerkinfrastructuur.

[icegram campaigns=”594″]

Stefan Krul-Donkersloot

Stefan Krul-Donkersloot

Senior Consultant