Wie we zijn
Provisior, leider in de markt van werkplek self service, is onderdeel van DSE Automatisering Groep. Met meer dan 50 IT professionals ontwikkelen wij al ruim 30 jaar de meest geavanceerde IT oplossingen voor een brede klantenkring waaronder verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen, ministeries, financiële instellingen, gemeenten, bouwbedrijven, ingenieursbureaus, auto-importeurs, zorginstellingen, telecomoperators en -providers en vele anderen.
Waarom Provisior?
Laten we maar eens niet bescheiden zijn: Provisior is eenvoudigweg de mooiste werkplek self service oplossing. Mooiste? Ja, geen enkele andere oplossing ziet er zo gaaf uit als Provisior. Voor de eindgebruiker een genot om mee te werken. En efficiënt, snel. Snel in werking, maar zeker ook in implementatie: catalogus samenstellen, Provisior inrichten naar eigen smaak en gewenste opties aanvinken. In no-time alle voordelen van self service ervaren. Dat is Provisior.
En de IT Managed Service Provider dan?
Wij hechten grote waarde aan de nauwe samenwerking met onze partners, de IT Managed Service Providers die voor hun klanten Provisior zien als dé optimale oplossing voor werkplek self service. Onze IT MSP partners die Provisior strategisch inzetten als standaard (Self Service by Default!) onderdeel in hun Servicedesk Outsourcing en Managed Services proposities realiseren een schaalvoordeel én concurrentievoordeel. Zeer gunstige pricing: meer en betere service tegen lagere kosten.

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

INFORMATIE

Downloads

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.