Self service 

Vereenvoudigt het werk
  • Self Service faciliteert een revolutie voor zowel IT heldesks, HR en facility management.
  • Met het automatiseren van standaard aanvragen biedt u gebruikers mogelijkheden zelfstandig aanvragen in te vullen en in te dienen wanneer het hen schikt. De voortgang kunnen ze online zelf volgen.
  • Eindgebruikers en het IT management maken een sprong vooruit in het vrijspelen van mensen voor die zaken waar ze voor de organisatie het verschil kunnen maken.
User Provisioning
De eenvoud zelf

Provisior biedt een dienstencatalogus voor eindgebruikers met de uitstraling en werking  van een moderne webshop. Waar mogelijk worden deze diensten automatisch afgehandeld na het doorlopen van een optionele fiatteringworkflow, waarmee de hoeveelheid standaardactiviteiten voor IT- en HR-medewerkers aanzienlijk wordt teruggebracht. Het platform biedt mogelijkheden de registratie van applicaties, afdelingen, organisatiestructuren, rollen en gebruikers (inclusief hun rechten en toegewezen diensten) te beheren. User Provisioning biedt grip en houdt managers in control.

Identity &
Access Management (IAM)

Perfect beheerd en nageleefd

Het handhaven van zowel interne als externe beveiligingsrichtlijnen is verder in belang toegenomen met de komst van de GDPR / AVG. Geautomatiseerd afgehandelde  service aanvragen borgen een strikt autorisatiebeleid. Hiermee heeft uw organisatie de controle, waarmee zowel de interne als externe beveiligingsrichtlijnen worden gehandhaafd en geen menselijke fouten meer in processen kunnen sluipen. Met Identity & Access Management heeft u volledige controle en inzicht over user accounts en toegang tot applicaties (inclusief actieve monitoring van licentieverbruik), diensten, resources en informatie.

Role Based Access Control (RBAC)

Volledig in control

Provisior biedt organisaties op een eenvoudige, pragmatische manier mogelijkheden om rollen te definiëren en beheren. Deze rollen kunnen toegekend worden aan medewerkers. Elke rol biedt toegang tot applicaties, services, gedeelde mailboxen, toegangsrechten, .e.d. oftewel Role Based Access Control zoals het bedoeld is. Aanvullend hierop kunnen templates van diensten samengesteld worden. Hiermee kunnen medewerkers met één klik meerdere diensten tegelijk aanvragen, ongeacht het type dienst. Denk hierbij aan het aanvragen van bijvoorbeeld een laptop, toegangspas, leaseauto en visitekaartjes bij onboarding van een nieuwe medewerker.

Automation
Alles onder de motorkap

Provisior biedt u mogelijkheden om zoveel mogelijk taken op gebied van IT, HR en facility te automatiseren. Met een directe koppeling met de Active Directory kunnen user accounts en rechten beheerd worden, en deployment van applicaties geïnitieerd worden. Middels het generieke automation platform in combinatie met gebruiksvriendelijke formulieren kunnen eenvoudige tot zeer complexe beheertaken en diensten aangeboden worden direct aan de eindgebruikers, zonder tussenkomst of handeling van de IT servicedesk. Naast standaardkoppelingen met vele HR- en ITSM-systemen, kan met het automation platform gekoppeld worden met elke applicatie en dienst, die een bestands-, web service, en/of REST Api interface biedt.

Kostenoverzicht

Direct overzicht en inzicht

De kosten voor in gebruik zijnde diensten en producten worden zichtbaar op alle niveaus. Kostenoverzicht voor soft- en hardware, dataverbruik of kleurenprints kunnen eenvoudig op afdelings- of medewerkersniveau worden gepresenteerd. Managers met budgetverantwoordelijkheid krijgen hierdoor meer inzicht en controle (kostenbewustzijn). Diensten kunnen verplaatst worden naar andere afdelingen, waardoor investeringsverlies of dubbele kosten worden voorkomen.

Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.