De techniek achter Provisior

Zo werkt het

Ontdek de techniek van een nieuwe wereld waarin uw IT-afdeling alle IT-services op de meest efficiënt wijze kan aanbieden. Eindgebruikers en managers kunnen IT-gerelateerde services snel en eenvoudig aanvragen, goedkeuren en volledig geautomatiseerd laten bezorgen.

HR-Tooling

Provisior als toevoeging

Onboarding; Provisior slaat de brug tussen HR en IT-beheer. Ook voor HR biedt self-service een volgende logische stap. Zowel in de onboarding van nieuwe medewerkers als bij het up-to-date houden van rechten bij personele veranderingen. Provisior laat zich via connectoren naadloos verbinden met een verscheidenheid aan HR-systemen die zich richten op Identity Management. Een nieuwe medewerker wil meteen aan de slag. Maar grotere organisaties hebben vaak een complex IT-beheer. Het aantal toegangssystemen en toepassingen bemoeilijken het bepalen van de rechten die werknemers nodig hebben om hun taken uit te voeren. Soms gaan dagen voorbij voordat gebruikersaccounts zijn aangevraagd, verwerkt en geverifieerd. In de loop van de tijd worden vaak extra rechten toegewezen, maar zelden ingetrokken. Wanneer werknemers een bedrijf verlaten, bestaat het risico dat gebruikersaccounts maanden later actief blijven. Wijzigingen in systemen, zoals nieuwe autorisatieprofielen of herhuisvesting van kantoren en faciliteiten, kunnen bijdragen aan een ontoereikende administratie. Door Provisior met uw systemen te verbinden, kunnen deze situaties worden voorkomen.

Informatiebeveiliging
en RBAC

Informatiebeveiliging is de kern van Identity Management. Role Based Access Control (RBAC) is een methode om uw informatiebeveiliging efficiënt en effectief te implementeren. Wanneer aangesloten op een HR-database, is Provisior perfect geschikt voor Identity Management door Role Based Access Control. Deze verbinding resulteert in een enkele oplossing voor:

  • Rapporten voor audit en compliance
  • Automatische controle van gebruikersaccounts
  • Applicatie-integratieportal
  • Wachtwoordbeheer
Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

INFORMATIE

Downloads

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.