Platform

 Met dit platform heeft u alles wat nodig is voor een soepele self service

Zodra organisaties denken vanuit de self service-gedachte ontstaan tal van ideeën en vragen. Wat zijn de mogelijkheden van self service? Welke voordelen levert het invoeren van self service? Sluit onze software omgeving aan en wat zijn de technische vereisten? Hoe kan ik het Self-Service platform van Provisior inzetten voor Identity en Access Management (IAM), Role Based Access Control (RBAC), User Provisioning of Automation?

Bekijk de mogelijkheden, voordelen en technische uitleg van het Provisior platform. Of ga direct met het platform aan de slag en bestel een demo.

=I

Mogelijkheden

Provisior is uniek in zijn soort. Het rijke spectrum aan mogelijkheden is ontstaan vanuit het centraal stellen van de eindgebruiker en zorgvuldige uitwerking in overleg met managers en beheerders.
=I

Voordelen

Natuurlijk kunt u kosten verlagen en de kwaliteit van processen verbeteren maar op het moment dat serlservice gaat werken ontstaan er nog veel meer voordelen.
=I

Techniek

Op efficiente en veiliige wijze, IT-gerelateerde services, leveren vraagt een naadloze aansluiting op uw bestaande systemen waarbij continuiteit, compliancy en veiligheid zowel geborgd als verbeterd worden.

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

INFORMATIE

Downloads

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.