Automation

Automation: alles onder de motorkap

Provisior geeft u de mogelijkheid om zoveel mogelijk taken op gebied van IT, HR en facility te automatiseren. Met een directe koppeling met de Active Directory kunnen user accounts en rechten beheerd worden, en deployment van applicaties geïnitieerd worden. Middels het generieke automation platform in combinatie met gebruiksvriendelijke formulieren kunnen eenvoudige tot zeer complexe beheertaken en diensten aangeboden worden direct aan de eindgebruikers, zonder tussenkomst of handeling van de IT servicedesk. Naast standaardkoppelingen met vele HR- en ITSM-systemen, kan met het automation platform gekoppeld worden met elke applicatie en dienst, die een bestands-, web service, en/of REST Api interface biedt.

 

Andere mogelijkheden naast automation

Naast Automation heeft het Provisior platform nog veel meer mogelijkheden:

Bekijk alle mogelijkheden van dé Self Service Portal.

 

Voordelen van automation voor uw bedrijf

  • Eenvoudige en herhalende handelingen en activiteiten worden automatisch voltooid
  • Minder IT-personeel nodig voor standaard werkzaamheden. Meer efficiëntie door kostenbewustzijn
  • Vereenvoudigd beheer door applicatie-autorisatie op basis van functies
  • Minder oproepen voor IT-servicedesk

Provisior is in tal van sectoren actief met klanten van 100 tot 10.000 medewerkers.

 

Tevreden klanten

Provisior heeft door de inzet van ons platform al bij Medisch Centrum Leeuwarden mooie resultaten geboekt waardoor naast de eerder genoemde voordelen ook andere vraagstukken zijn opgelost zoals het voor medewerkers op snelheid aanvragen en goedkeuren van de diensten en producten. Voorheen werkten zij met formulieren en was er een behoorlijke doorlooptijd met het uitvoeren van de aanvragen. De managers hebben bij MCL een belangrijke rol. Zij zitten aan de knoppen en hebben de regie over het proces.

 

Meer informatie?

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die Provisior kan bieden op het gebied van automation voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Jeroen Stet op 0251-260680 of vraag direct een DEMO aan. In een korte sessie laten we u graag kennismaken met het systeem dat uw werk niet alleen makkelijker zal maken, maar bovendien vele malen efficiënter.

Provisior IGA | Fundamentally yours

Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.