Role Based Access Control (RBAC)

Role Based Access Control: volledig in control

Provisior biedt organisaties met Role Based Access Control (RBAC) op een eenvoudige, pragmatische manier de mogelijkheid om rollen te definiëren en beheren. Deze rollen kunnen toegekend worden aan medewerkers. Elke rol biedt toegang tot applicaties, services, gedeelde mailboxen, toegangsrechten, .e.d. oftewel Role Based Access Control zoals het bedoeld is. Aanvullend hierop kunnen templates van diensten samengesteld worden. Hiermee kunnen medewerkers met één klik meerdere diensten tegelijk aanvragen, ongeacht het type dienst. Denk hierbij aan het aanvragen van bijvoorbeeld een laptop, toegangspas en visitekaartjes bij onboarding van een nieuwe medewerker.

 

Andere mogelijkheden naast Role Based Access Control

Naast Role Based Access Control heeft het Provisior platform nog veel meer mogelijkheden:

Bekijk alle mogelijkheden van dé Self Service Portal.

 

Voordelen van het toekennen van autorisaties per rol voor uw bedrijf

  • Minder IT-personeel nodig voor standaard werkzaamheden. Meer efficiëntie door kostenbewustzijn
  • Alleen producten en diensten bestellen die daadwerkelijk gebruikt worden
  • Minder oproepen voor IT-servicedesk
  • Provisior biedt zowel eindgebruikers als managers een Product- en dienstencatalogus op basis van de organisatiestructuur met bijbehorende overzichten van een bepaalde afdeling

Provisior is in tal van sectoren actief met klanten van 100 tot 10.000 medewerkers.

 

Tevreden klanten

Provisior heeft door de inzet van ons platform al bij tal van bedrijven zoals A.S.R., Heijmans en Medisch Centrum Leeuwarden mooie resultaten geboekt wat heeft geleidt tot minder oproepen waren voor de IT-servicedesk.

 

Meer informatie?

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die Provisior kan bieden op het gebied van Role Based Access Control voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Jeroen Stet op 0251-260680 of vraag direct een DEMO aan. In een korte sessie laten we u graag kennismaken met het systeem dat uw werk niet alleen makkelijker zal maken, maar bovendien vele malen efficiënter.

Provisior IGA | Fundamentally yours

Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.