User Provisioning

User Provisioning: de eenvoud zelf

Provisior biedt een dienstencatalogus voor eindgebruikers met de uitstraling en werking van een moderne webshop. Waar mogelijk worden deze diensten automatisch afgehandeld na het doorlopen van een optionele fiatteringworkflow, waarmee de hoeveelheid standaardactiviteiten voor IT- en HR-medewerkers aanzienlijk wordt teruggebracht. Het platform beheert de registratie van applicaties, afdelingen, organisatiestructuren, rollen en gebruikers (inclusief hun rechten en toegewezen diensten). User Provisioning borgt grip en houdt managers in control.

 

Andere mogelijkheden naast User Provisioning

Naast User Provisioning heeft het Provisior platform nog veel meer mogelijkheden:

Bekijk alle mogelijkheden van dé Self Service Portal.

 

Voordelen van User Provisioning voor uw bedrijf

  • Provisior is een native webportal met dynamische rapporten, in plaats van een tool voor het bouwen van scripts die alleen formulieren verzendt
  • Eenvoudige en herhalende handelingen en activiteiten worden automatisch voltooid
  • Veilig wachtwoord reset en toewijzen / verwijderen van IT-services
  • Transparantie voor managers en medewerkers
  • Minimale spreiding van administratieve rechten

 

Tevreden klanten

Provisior heeft al tal van bedrijven geholpen zoals A.S.R., Medisch Centrum Leeuwarden, verschillende ministeries en gemeentes om diensten automatisch te afhandelen waarmee de standaardactiviteiten voor de IT- en HR- medewerkers flink is teruggebracht.

 

Meer informatie?

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die Provisior kan bieden op het gebied van User Provisioning voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Jeroen Stet op 0251-260680 of vraag direct een DEMO aan. In een korte sessie laten we u graag kennismaken met het systeem dat uw werk niet alleen makkelijker zal maken, maar bovendien vele malen efficiënter.

Provisior IGA | Fundamentally yours

Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.