IGA van Provisior

De mogelijkheden van het IGA platform van Provisior

Self-service

Vereenvoudigt het werk

  • Self Service faciliteert een revolutie voor zowel IT helpdesks, HR en facility management.
  • Met het automatiseren van standaard aanvragen biedt u gebrui­kers mogelijk­heden zelfstandig aanvragen in te vullen en in te dienen wanneer het hen schikt. De voortgang kunnen ze online zelf volgen.
  • Eindgebruikers en het IT management maken een sprong vooruit in het vrijspelen van mensen voor die zaken waar ze voor de organisatie het verschil kunnen maken.

User Provisioning

De eenvoud zelf

Provisior biedt een dienstencatalogus voor eindgebruikers met de uitstraling en werking van een moderne webshop. Waar mogelijk worden deze diensten automatisch af­ge­han­deld na het doorlopen van een optionele fiatteringworkflow, waarmee de hoeveelheid standaardactiviteiten voor IT- en HR-mede­werkers aanzienlijk wordt terug­gebracht. Het platform biedt mogelijkheden de registratie van applicaties, afdelingen, organisatie­structuren, rollen en gebruikers (inclusief hun rechten en toegewezen diensten) te beheren. User Provisioning biedt grip en houdt mana­gers in control.

Identity & Access Management (IAM)

Perfect beheerd en nageleefd

Het handhaven van zowel interne als externe beveiligingsrichtlijnen is verder in belang toe­genomen met de komst van de GDPR / AVG. Geautomatiseerd afgehandelde service aanvragen borgen een strikt autorisatie­beleid. Hiermee heeft uw organisatie de controle, waar­mee zowel de interne als externe beveiligingsrichtlijnen worden gehand­haafd en geen menselijke fouten meer in processen kunnen sluipen. Met Identity & Access Management heeft u volledige controle en inzicht over user accounts en toegang tot applicaties (in­clusief actieve monitoring van licentie­verbruik), diensten, resources en informatie.

Role Based Access Control (RBAC)

Volledig in control

Provisior biedt organisaties op een een­voudige, pragmatische manier mogelijk­heden om rollen te definiëren en beheren. Deze rollen kunnen toegekend worden aan medewerkers. Elke rol biedt toegang tot applicaties, services, gedeelde mailboxen, toegangs­rechten, .e.d. oftewel Role Based Access Control zoals het bedoeld is. Aanvullend hierop kunnen templates van diensten samengesteld worden. Hiermee kunnen medewerkers met één klik meerdere diensten tegelijk aanvragen, ongeacht het type dienst. Denk hierbij aan het aanvragen van bijvoorbeeld een laptop, toegangspas, leaseauto en visitekaartjes bij onboarding van een nieuwe mede­werker.

Automation

Alles onder de motorkap

Provisior biedt u mogelijkheden om zoveel mogelijk taken op gebied van IT, HR en facility te automatiseren. Met een directe koppeling met de Active Directory kunnen user accounts en rechten beheerd worden, en deployment van applicaties geïnitieerd worden. Middels het generieke automation platform in combinatie met gebruiks­vriendelijke formulieren kunnen eenvoudige tot zeer complexe beheertaken en diensten aangeboden worden direct aan de eind­gebruikers, zonder tussenkomst of handeling van de IT servicedesk. Naast standaard­koppelingen met vele HR- en ITSM-systemen, kan met het automation platform gekoppeld worden met elke applicatie en dienst, die een bestands-, web service, en/of REST Api inter­face biedt.

Vrijblijvend een live-demo van ons IGA platform ontvangen?

Vraag een vrijblijvende demo aan

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe Identity Governance & Automation met Provisior werkt? Plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in. Wij komen graag bij u op bezoek om te laten zien wat ons platform voor uw organisatie kan betekenen. Vraag hier uw demo aan.