Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)

Aan het woord is: Wout de Vries – Proces manager

Het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een groot, topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Leeuwarden en in Harlingen. Het MCL richt zich op patiënten uit zowel binnen als buiten Friesland. MCL werkt sinds april 2014 met Provisior. Na een intensief leverancierskeuze traject is toen de keuze gevallen op Provisior. De uitstraling, de uitgebreide mogelijkheden, de prijs en vakkennis van Provisior gaven de doorslag. Tot op de dag van vandaag zijn we zeer tevreden over het platform.

De uitstraling, de uitgebreide mogelijkheden, de prijs en vakkennis van Provisior gaven de doorslag.

Provisior heeft een team dat professionelere ondersteuning biedt. Vanuit de roadmap, waar we als klant invloed op kunnen uitoefenen, zijn de afgelopen periode nieuwe functies geïmplementeerd bij MCL.

Voor de medewerkers is vooral de snelheid van het aanvragen en goedkeuren van de diensten en producten een enorme vooruitgang. Voorheen werkten we met formulieren en was er een behoorlijke doorlooptijd met het uitvoeren van de aanvragen. De managers hebben bij MCL een belangrijke rol. Zij zitten aan de knoppen en hebben de regie over het proces. Gevat zijn de voordelen die MCL ervaart met het platform dat Provisior heel robuust en transparant is. Het nut van Provisior is: je hebt een hele duidelijke input, hele duidelijke workflow en een hele duidelijke output en dat geeft veel rust in de organisatie. Bovendien heeft MCL tot nu toe nog nooit problemen gehad met beschikbaarheid.

Ontvang gratis het e-book


    Met het invullen van uw gegevens geeft u ons ook toestemming om u te benaderen voor andere marketing en sales activiteiten.