Tech Data koppeling

Over Tech Data

De vraag en behoeften naar technologie veranderen voortdurend. Tech Data is de vitale schakel in het technische ecosysteem die het mogelijk maakt om aan deze continue verandering te kunnen voldoen. Als leidende IT distributeur helpt Tech Data bij het integreren van technologie en het leveren van oplossingen die verbinding, groei en ontwikkeling mogelijk maken. Met ruim 125.000 tevreden klanten in meer dan 100 verschillende landen is Tech Data een van de grootste technologieleveranciers ter wereld.

De koppeling

Organisaties besteden jaarlijks meer dan twee miljoen euro aan softwarelicenties die niet gebruikt worden, zo blijkt uit Europees onderzoek van Insight. Ongeveer 20% van de door organisaties aangeschafte softwarelicenties wordt niet gebruikt en deze ongebruikte of dubbele licenties brengen hoge onnodige kosten met zich mee. Provisior en Tech Data zien de uitdaging waar organisaties mee te maken hebben en bieden hen een effectieve oplossing. De koppeling tussen Provisior en Tech Data biedt u inzicht en controle.

De voordelen

Door de koppelingen met de IT distributeur Tech Data is het via Provisior mogelijk om uw Microsoft 365 licenties geautomatiseerd op- en af te schalen. Dit brengt voordelen met zich mee op het gebied van efficiëntie, controle en gemak. Uw M365 licenties zijn immers eenvoudig te beheren via één platform. U krijgt inzicht in de hoeveelheid afgesloten licenties binnen uw organisatie en deze schalen automatisch op of af wanneer nodig. Zo kunnen u en uw medewerkers efficiënt werken en betaalt u geen minuut te veel voor uw M365 licenties.