a.s.r. verzekering

Aan het woord is: Joop Aalbers – Adjunct directeur bij a.s.r.

a.s.r. Nederland is één van de grote landelijke verzekeraars voor alle typen verzekeringen. a.s.r. kenmerkt zich door grote maatschappelijke betrokkenheid en heeft als motto ‘Helpen door te doen’.

Als “launching customer” van Provisior heeft a.s.r. in 2006 aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van Provisior. Inmiddels ondervinden de 4.900 medewerkers bij a.s.r. de voordelen van Provisior. Het is gemakkelijk in het gebruik en een sterk punt is de eenvoud van het automatiseren van workflows.

We hebben met Provisior een grote efficiency slag gemaakt en daarmee besparingen gerealiseerd op tal van gebieden. Van het aanvraagproces en standaard requests zoals password resets tot functie- of afdelingswijziging en het uit dienst proces. Niet alleen werken we hierdoor efficiënter, deze processen lopen met Provisior ook probleemloos qua uitgifte én intrekken van rechten. Dit is goed controleerbaar door inzichtelijke rapportages.

We hebben met Provisior een grote efficiency slag gemaakt en daarmee besparingen gerealiseerd op tal van gebieden.

Voor optimalisatie van licentiebeheer zijn de data en processen van Provisior voor ons essentieel. Hiermee helpt Provisior ons onze Software Asset Management doelstellingen te realiseren. Voor a.s.r. is een goede bewaking van rechten op software en data essentieel. Eisen vanuit de toezichthouder worden steeds strenger. Provisior vervult hierin voor a.s.r. een cruciale rol. Met Provisior zijn we aantoonbaar in control.

We zijn erg tevreden over de service van Provisior. De mensen van Provisior zijn deskundig, goed meewerkend en meedenkend in oplossingen. Het is ook goed om te zien dat Provisior zich snel door ontwikkelt. In deze tijd waarin veranderingen steeds sneller gaan en er steeds meer gevraagd wordt van onze IT, helpt Provisior ons ook met steeds nieuwe functionaliteiten om voorop te blijven lopen.