Nu januari op zijn einde loopt komt de release van Janga, de volgende grote update van Provisior, steeds dichterbij. De laatste bugs worden er as we speak uitgehaald en de eerste demo’s van de nieuwe functionaliteiten zijn al gegeven.

Met Janga gaat Provisior een nieuwe richting in. Van origine zijn we een Single-Tenant platform wat gericht is op ondersteuning van de IT helpdesk en het facilitair bedrijf bij grote ondernemingen. Met Janga wordt een belangrijke belofte van ons ingevuld: Multi-tenant support waarmee organisaties verschillende omgevingen kunnen bedienen vanuit één installatie van Provisior.

Hierdoor kan een helpdesk die support levert aan meerdere netwerken vanuit één omgeving hun klanten bedienen, kunnen diensten makkelijk uitgerold worden over verschillende omgevingen en kunnen ook kleinere organisaties gebruik maken van de diensten van Provisior zonder dat hier een complete installatie voor nodig is.

Dit biedt tal van nieuwe mogelijkheden, waardoor Provisior opééns interessant wordt voor een hele nieuwe doelgroep. Om de multi-tenant mogelijkheden verder vorm te geven is ook de integratie met Azure en Office 365 verder verbeterd en voor 2020 staan deze koppelingen ook hoog op de prioriteitenlijst om verder door te ontwikkelen.

Maar eerst dus de officiële release van Janga. Nog een paar weken en dan mogen we het aan iedereen laten zien en zullen onze klanten ook geïnformeerd worden over de beschikbaarheid. In de tussentijd heeft onze website ook een nieuw gezicht gekregen om nog beter te kunnen informeren over de nieuwe mogelijkheden.

Het belooft een mooie tijd te worden. Kunt u niet wachten op de nieuwe release? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van Janga of een afspraak voor een demo.

Jeroen Stet

Jeroen Stet

Sales manager