Krachtig partnerships
Organisaties besteden steeds meer ICT uit: van outsourcing van de servicedesk tot volledige ICT-infra door hun IT Managed Services Providers. Provisior helpt zowel de IT MSP als de eindklant om in deze uitbesteding optimale kwaliteit van dienstverlening tegen lage kosten te bereiken: meer marge voor de IT MSP én lagere kosten voor de eindklant! Daarom wordt Provisior door de IT MSP markt omarmd en heeft Provisior focus op deze partners.
Partnerprogramma
Bestaande en potentiële nieuwe klanten vragen of eisen het tegenwoordig: Self service. Het partnerprogramma van Provisior is er op gericht u als IT MSP optimaal te helpen in het integreren van de beste self service oplossing in uw propositie. Zo behoudt u uw klanten en wint u tenders.
Partner worden
Wilt u als IT MSP ook de voordelen van Provisior benutten? Neem contact op via onderstaande link en wij maken een afspraak met u voor een demo en toelichting op het partnerprogramma.
Meer weten over het partnerprogramma?

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

INFORMATIE

Downloads

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.