Kostenbewust

Direct overzicht en inzicht

De kosten voor in gebruik zijnde diensten en producten worden zichtbaar op alle niveaus. Kostenoverzichten voor soft- en hardware, dataverbruik of kleurenprints kunnen eenvoudig op afdelings- of medewerkersniveau worden gepresenteerd. Managers met budgetverantwoordelijkheid krijgen hierdoor meer inzicht en controle (kostenbewustzijn). Diensten kunnen verplaatst worden naar andere afdelingen, waardoor investeringsverlies of dubbele kosten worden voorkomen.

 

Nog meer mogelijkheden van het Provisior platform

Naast Kostenbewust heeft het Provisior platform nog veel meer mogelijkheden:

  • Self Service & Automation
  • User Provisioning
  • Identity & Accessmanagement
  • Role Based Access Control
  • Automation

Bekijk alle mogelijkheden van dé Self Service Portal van de toekomst.

 

Voordelen voor uw bedrijf of organisatie

  • Minder IT-personeel nodig voor standaard werkzaamheden. Meer efficiëntie door kostenbewustzijn
  • Bedrijven krijgen een accuraat beeld van gebruik en kosten
  • Alleen producten en diensten bestellen die daadwerkelijk gebruikt worden
  • Grip en besparingen op softwarelicenties

 

Tevreden klanten

Provisior heeft al tal van klanten geholpen met het IAM-vraagstuk zoals A.S.R en Medisch Centrum Leeuwarden. Het werk voor de IT medewerker verschuift van aannemen en afhandelen van requests naar inrichten van het self-service portal en automatiseren / scripten van de afhandeling. Met de huidige krapte op de IT arbeidsmarkt lost deze transitie ook het vraagstuk van betere dienstverlening tegen lagere kosten op.

 

Meer informatie?

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen die Provisior kan bieden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Jeroen Stet op 0251-260680 of vraag direct een DEMO aan. In een korte sessie laten we u graag kennismaken met het systeem dat uw werk niet alleen makkelijker zal maken, maar bovendien vele malen efficiënter.

Waar wacht u nog op?

Vraag nu je demo aan

CONTACT

Schieland 9
1948 RM Beverwijk
Nederland

+31 (0)251 260 680

INFORMATIE

Downloads

ERVAAR PROVISIOR ZELF

Wilt u direct aan de slag of eerst zelf ervaren hoe self service met Provisior werkt, plan vrijblijvend een demonstratie of afspraak in.