De wereld digitaliseert in een steeds sneller tempo en we verwachten hierbij steeds meer. We willen thuis werken, maar wel gewoon toegang hebben tot alle informatie. Identiteit en toegang zijn voor deze digitale evolutie essentieel. De juiste personen moeten toegang krijgen tot de juiste informatie en de juiste data moet op het juiste tijdstip bij de klant terecht komen. En dit het liefst zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk. De uitdaging is om de snelheid van dienstverlening te combineren met de zekerheid van identiteit. En dit zonder afbreuk te doen aan veiligheid. Dit maakt dat Identity & Access Management al jaren een sterke evolutie kent en vooral binnen grotere organisaties cruciaal is.
Tijdens het Identity & Access Management event wordt u de basiskennis over IAM aangereikt en wordt u meegenomen langs de nieuwste en meest relevante onderwerpen op het gebied van identiteit en toegang. Ook de effecten van actuele digitale technieken op IAM en security, en het managen van digitale identiteiten komen tijdens dit event uitgebreid aan bod.
Het event bestaat uit een congresdag en een online event. Als Silver partner zal Provisior tijdens de congresdag meer vertellen over het Provisior platform voor Identity Governance & Administration. Hoe spelen wij in op het proces rond wie toegang heeft tot welke IT middelen, de toenemende complexiteit van IT omgevingen en de regels rond de AVG en “corporate accountability”? Dit en meer vertellen wij je op het Heliview Identity & Access Management congres op 19 oktober.